Techniek

Ontwikkeld door Barracuda Networks uit Silicon Valley Californië en één van de meest effectieve anti spam oplossingen ter wereld.

 Spamfirewall

De Barracuda Spamfirewall is een "mail exchanger" (MX cluster) die e-mailberichten analyseert voor ze op uw server of pc terecht komen. E-mailberichten worden afgeleverd op de Spamfirewall waarna ze worden doorgestuurd naar uw eigen mailbox of mailserver. Dit gaat supersnel waardoor er geen (merkbare) vertraging optreedt.

 Netwerk

Het netwerk van Barracuda verzamelt data van meer dan 100.000 internet providers, universiteiten en bedrijven. Dankzij het 12-laags beschermingssysteem optimaliseert de Barracuda Spam Firewall het functioneren van uw mailserver. Wij ontvangen continu updates over wereldwijde spamuitbraken en onze servers worden hiermee continu geüpdate.

 Barracuda

Uit onderzoek is gebleken dat de Barracuda antispam oplossing gegarandeerd meer dan 97% spam tegenhoud en daardoor ver boven de concurrentie uitsteekt! Barracuda Spamfirewall maakt gebruik van diverse technieken om spam te herkennen. Een overzicht van de meest gebruikte functies vindt u hieronder.

Features

Wereldwijd netwerk

Verzamelt spam en virus informatie van zo'n 150.000 Barracuda units.

Spam bescherming

Nauwkeurig, zonder vertraging en zonder false-positives.

Virus bescherming

Scant inkomende en optioneel uw uitgaand uw mail op virussen.

Snelle detectie

Razendsnelle detectie van nieuwe spam- en virus aanvallen.

Opnieuw afleveren

120 uur bSMTP mailrelay en tot 10 dagen her-afleveren.

Werkt met elke mailserver

Volledig cloud-based mailoplossing voor elke mailserver.

Overtuigd van iBarracuda cloud?

Bekijk ons prijzenoverzicht en selecteer het voor uw geschikte pakket.